Om oss

 
Vi vill föda upp hundar som fungerar i alla sammanhang i vardagen. Harmoniska, friska, roliga och rastypiska hundar. Framgångar på utställning är en rolig bonus, precis som inom andra hundaktiviteter.
 

Anita

 

 
Anita Benneskog köpte den första egna hunden och whippeten 1983. Kennelnamnet Gazolin godkändes av FCI 1987 och första kullen föddes 1988. Huvudintresset har varit utställningar, samt under början av 90 talet ett flitigt tävlande på Whippetrace. Kenneln har även haft uppfödning av strävhårig normaltax där vi lyckades förena snygga och trevliga taxar med bra jaktförmåga, taxuppfödning ligger för närvarande vilande men drömmen finns att starta upp igen men nu med dvärgtax.

 

Maria

Maria Mander, del i kennel Gazolin sedan 2014, är utbildad allmänlydnadsinstruktör och agility 1-instruktör i Svenska Brukshundklubben. Har tränat lite lydnad, lure coursing, spår men framförallt agility där det också blivit några tävlingar. Köpte den första egna hunden och whippeten, Gazolin O'Riley, av Anita i februari 2004 och har sedan dess liksom aldrig släppt taget. I dagsläget utgör Knota, Gazolin Quinoa, hela det manderska hundbeståndet och de tre små människobarnen tar tiden som tidigare fylldes av hundaktiviteter. Allt har sin tid och vi hoppas att hundintresset går i arv.